Komt het woord “spanbord” in de Dikke van Dale?

Woordgrapje

Een vriend van mij, die van woordgrapjes houdt bedacht jaren geleden al het woord: spanbord. Een contaminatie van spandoek en reclamebord. Wat hij en ik toen nog niet wisten is dat er vandaag de dag een product bestaat dat deze naam best zou kunnen dragen.

Wat is het?

We praten dan over aluminium frame waarop een spandoek gespannen word. De elastieken worden hierbij achter het frame bevestigd waardoor deze niet meer zichtbaar zijn. Met dit systeem heb je dus het voordeel van de lagere prijs van spandoeken en de flexibiliteit en het ziet er ook nog eens uit als een 3cm dik strak reclamebord.

Wat vind jij?

Vooralsnog geeft de spellingcontrole een rode streep onder spanbord aan. Maar wat vinden jullie: moet het woord spanbord in de Dikke van Dale?

    

Ook wat voor jou?

Ben je geinteresseerd geraakt of ken je iemand die dit zou kunnen gebruiken? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *