Over mij

Remy de Jong
Wie ben ik en waarom schrijf ik dit blog? Maar belangrijker nog: Waarom bent u hier? Waarom leest u mijn blog?

Wie ben ik?
Geboren in 1973 en in 2006 getrouwd met Anouk we hebben 3 kinderen. Na het volgen van mijn studie Commerciële Economie ben ik in 1998 in de eenmanszaak van mijn vader gestapt. Zo werd het een v.o.f. In 2002 kwam ook mijn jongste broer in het bedrijf en hebben we het in 2008 omgezet in de B.V. vorm.

Wat beweegt mij?
Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. Als mensen een probleem of behoefte voelen wil ik dit oplossen. Dit doe ik dagelijks in mijn werk als signmaker en dit hoeft niet persé door te verkopen.

Daarnaast ben ik sinds 2005 actief in de Junior Kamer Alkmaar. Hier ben ik van 2007-2009 actief geweest in de organisatie van het Alkmaar Culinair Plaza. Een fantastisch culiniar evenement, waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan.

Hierdoor heb ik veel mensen leren kennen en heb mijn netwerk hiermee uitgebreid. Ik gebruik dit netwerk natuurlijk voor mijzelf maar ook voor mijn relaties.

Ook ben ik lid van het NON. De netwerkorganisatie voor bedrijfseigenaren in Noord Noord-Holland. Leden van het NON delen kennis, ervaring en plezier. Geïnteresseerd? Neem gerust eens contact met me op!

Maar wat doe ik nu?

Ik ben eigenaar van een signbedrijf. Wij adviseren in en leveren reclame-uitingen, presentatiesystemen, bewegwijzering en relatiegeschenken. Via dit blog probeer ik informatie over signs te geven en u op ideeën te brengen.

Hoe kan ik je helpen?
Alleen u kan deze vraag beantwoorden. Neem gerust contact met me op via rjh.dejong @ gmail punt com

Specialiteiten

Advies in en levering van:
➤ reclame-uitingen
➤ autobelettering
➤ carwrapping
➤ wallcovering
➤ gevelreclame
➤ raamfolies
➤ spandoeken
➤ roll up banners
➤ beurswanden (pop up wanden)
➤ vlaggen(masten)
➤ presentatiesystemen
➤ bewegwijzering
➤ give aways
➤ drukwerk
➤ en uitvoering van uw ideeën

Wil je meer informatie over signs lees dan mijn blog. Tevens kun je mij volgen diverse social media, kijk voor links bovenaan de pagina.

Onze website: www.Reclame-deJong.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *